A Audio and hi-fi forum. AudioBanter

Go Back   Home » AudioBanter forum » rec.audio » Pro Audio
Site Map Home Register Authors List Search Today's Posts Mark Forums Read Web Partners

Problem displaying plug-in GUI



 
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 7th 08, 10:43 PM posted to rec.audio.pro
Karl Engel
external usenet poster
 
Posts: 23
Default Problem displaying plug-in GUI

In PTLE, using a VST plug called Glitch via the FXpansion adapter, the
plugin's GUI appears mostly blank when initially opened. Parts can be
revealed by clicking on different areas or buttons, opening then closing
windows on top of it, cycling through all open windows or displaying then
closing the Windows Task Manager. My graphics card is 256MB nVida GeForce
7900 GS which has never shown this problem before, with any other plugs or
other graphics applications. Any idea if there's anything I can tweak to
prevent this? Tried displaying fewer colors but that didn't change anything.
The VST-RTAS adapter is V2.0



Ads
 




Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sanyo wiring problem: 1/8" input plug remington Car Audio 3 March 15th 06 12:38 AM
Plug-in install has "....encountered a problem and needs to close" Help? rkruz Pro Audio 0 February 25th 05 07:56 PM
Panasonic dvd displaying HO7/is it bad? [email protected] Tech 2 February 5th 05 04:16 PM
thank u i solve pitch problem but not tempo problem bj Pro Audio 2 December 21st 04 12:15 PM
RDS displaying Alex Car Audio 3 July 2nd 03 10:03 PM


All times are GMT +1. The time now is 03:03 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2004-2019 AudioBanter.
The comments are property of their posters.